Notícies

21/03/2023

El  diumenge 16 d'abril de 2023 torna la Caminada dels Tres Pobles.

Alella, El Masnou i Teià tornen a unir forces i energies per organitzar conjuntament un esdeveniment molt esperat pels veïns i veïnes dels tres municipis: la Caminada dels Tres Pobles. A més de practicar esport, la caminada permet gaudir de la natura i compartir una bona estona d'esbarjo a l'aire lliure amb altres persones caminants de totes les edats. Són uns 9 quilòmetres de recorregut aproximat des dels punts de sortida de cada municipi.

La caminada finalitzarà al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular.

 • Inscripció telemàtica  o fins a exhaurir places, omplint un d'aquests FORMULARIS en funció del punt de sortida triat
 • Sortida de 8.30 a 9h Plaça Ramón y Cajal. El MasnouFORMULARI
 • Sortida de 8.30 a 9h El Bosquet. Alella. FORMULARI
 • Sortida de 8:30 a 9h Poliesportiu Municipal El Cim. Teià. FORMULARI
 • La participació està limitada a un màxim de 1.500 persones.
 • Cal fer inscripció prèvia. No es faran inscripcions el mateix dia de la caminada.
 • La Caminada dels Tres Pobles és una activitat popular que té com a objectiu principal la realització d'una activitat física i saludable de caire lúdic i festiu.
 • Al final del recorregut s'oferirà un esmorzar gratuït per a totes les persones participants, al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.
 • No hi hauran avituallaments. Cal que cada participant porti aigua suficient per poder-la dosificar al llarg derecorregut segons les seves necessitats.
 • Els menors de 14 anys hauran de participar amb alguna persona adulta que se'n faci responsable.
 • Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar sense l'acompanyament d'algun adult, hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d'autorització signada per la persona responsable.
 • Amb la formalització de la inscripció, el/la participant declara que coneix i accepta les normes de participació de l'activitat, així com la possibilitat d'aparèixer en fotografies que es puguin publicar amb l´únic objectiu de donar difusió a l'activitat. Tanmateix eximeix els Ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià de responsabilitat de qualsevol lesió, mal o perjudici.
20/03/2023

Ha tingut lloc el 12 de març, amb dos recorreguts diferents que van acabar al Masnou. L’un va sortir de Premià de Mar i, l’altre, de Montgat

Si va poder apuntar tothom, dones i homes, mitjançant el web www.cursadona.cat.

Va haver-hi dos recorreguts diferents, de 5 i 10 km. Tots dos van tenir l’arribada davant l’Ajuntament del Masnou. La sortida de la cursa de 10 km va ser a les 9.30 h, davant l’estació de tren de Montgat (plaça de les Mallorquines). La sortida de la cursa de 5 km va ser a les 9.45 h, al port de Premià de Mar. Totes dues curses es van fer al tram de l’N-II que discorre entre Montgat, el Masnou i Premià, motiu pel qual es va tallar al trànsit de vehicles durant el matí del 12 de març.

La reivindicació de l’esport femení és un dels motius pels quals els ajuntaments d'aquestes tres viles organitzen aquesta cursa. Tanmateix, val la pena destacar que els homes també estan convidats a participar-hi. Aquest esdeveniment esportiu ja va tenir una molt bona acollida l’any passat. Enguany s’ha avançat al mes de març, per apropar-la al Dia Internacional de les Dones (8 de març).

Totes dues curses van arrencar amb calaixos de sortida, segons el ritme i el nivell dels i les participants, que va estar indicat als dorsals, de colors diferents, segons la distància i el nivell. L’abonament de la inscripció va donar accés a serveis addicionals que es poden consultar a la pàgina web indicada. El Club La Sansi s’encarrega de la direcció executiva d’aquesta cursa. Els i les esportistes que hi van participar van  obtiner punts a la Lliga Championchip.

09/06/2022

INSCRIPCIONS OBERTES des del 15 de juny del 2022

Programa esportiu de manteniment, que consisiteix en exercicis monitoritzats i dinamitzats per professionals de l'esport especialitzats en gent gran.  Hi ha 3 nivells: 

 ACTIVITAT FÍSICA SUAU: Activitat de baixa intensitat per a la millora física general i benestar mental, a partir d'exercicis suaus i estiraments dinàmics.

 ACTIVITAT FÍSICA INTENSA : Activitat amb intervals d'intensitat en què s'introdueixen exercicis de resistència aeròbica i treball muscular de tot el cos.

ACTIVITAT FÍSICA ALTA INTENSAT : Activitat amb intervals d'alta intensitat on es treballen exercicis de resistència aeròbica i treball muscular de tot el cos.

 Les sessions seran al Complex Esportiu El Masnou, del 3 d'octubre 2022 al 21 de juny 2023

CONDICIONS D'ACCÉS AL PROGRAMA: 

- Tenir mínim 60 anys  +  Constar al padró del Masnou

Inscripcions:  Es podran reservar fins a 3 sessions setmanals 

en línia per la pàgina web    esports.elmasnou.cat   

presencialment al Complex Esportiu del Masnou

o bé trucant al 93 55718 60

«  1  »